“Els set coneixements necessaris per a l’Educació del futur” és un informe elaborat per Edgar Morin, sota l’encàrrec de la UNESCO, el qual busca contribuir a la reflexió internacional sobre com educar per a un futur sostenible. En aquest informe Morin exposa els problemes centrals que sota el seu criteri estan sent ignorats per la societat però que són completament necessaris ensenyar. Morin insisteix en la necessitat de treballar aquests set sabers fonamentals en tots els nivells educatius, en totes les societats i en tots els contextos culturals sense excepció, alhora que es respecten els temps i regles pròpies d’aquestes. “Els set coneixements necessaris per a l’Educació del futur” va ser publicat originàriament en francès el 1999, i UNESCOCAT va publicar la versió en Català l’any el 2000.

Accedeix a l’informe fent clic aquí